MONCLERS første butik i Kasakhstan åbnede

Posted by admin 04.11.2017 0 Comment(s)


Moncler annoncerede for nylig sin første butik i almaty, kazakhstan. Som en vigtig milepæl i brandets detailudviklingsplan har flytningen til formål at fremme Monclers forretning i verdens største byer og high-end skisportssteder og lægge et solidt fundament for brandsucces.


Almaty, enkelt butik dækker et areal på 170 kvadratmeter, sælger alle Moncler herre og dame tøj og tilbehør samt Moncler Grenoble højteknologiske og bjergbestigning slid serier, Moncler Enfant børnetøjsserier, Moncler Gamme Bleu og Moncler Gamme Rouge serien og andre produkter serie.


Den nye butik er baseret på brandets konsistente stil og ligger i det luksuriøse shoppingmærkested Esentai indkøbscenter i almaty, som er indrettet med et stort vindue til besøgende.


Butikker bruger Grigio Carnico grå rutet plade og Calacatta hvid marmor marmor, røget eg, kontrast match display område af metal detaljer, glas og spejle, mange designelementer til at gemme præsenterer elegante dekorative æstetiske følelse af atmosfæren og skabe en varm venlig shopping miljø.

Leave a Comment