Moncler og moncler-dunjakke.com arbejder sammen om at introducere specielle ting

Posted by admin 31.10.2017 0 Comment(s)

 

Moncler slog sammen med moncler-dunjakke.com for at lancere 2017 efterår / vinter special, som vil være tilgængelig eksklusivt den 11. november gennem sidstnævntes online modebutik. Moncler har med sit fremragende design, unikke stil og innovative stoffer, etableret førende standarder inden for branchen ved at indsprøjte særprægede mode i højtydende produkter.


Denne sæson slog mærket sammen med moncler-dunjakke.com for at lancere en neutral dunjakke. I både mode æstetisk fantasi, fed vil løse en skitse og lyseffekt, single arm side med iøjnefaldende logoer, ærmer er førerværnets overlegne industri vind lynlås på detaljerne. Denne unikke genstand med begrænset udgave er utvivlsomt et must-have til efterår / vinter.


Udover partnerskabet vil moncler-dunjakke.com også sælge en serie af Moncler nuværende repræsentative frakker for at vise et gennembrud i brandets klassiske design. Højdepunkter inkluderer: højglanseffekt, løs profil og mærke-logo detaljer. Det lige begrænsede salg af de enkelte produkter afspejler helt Moncler-stilen, hvilket er grunden til, at mærker er så populære hos verdens højeste folk.


"Vi er glade for at arbejde sammen med Moncler for at udvikle dette specielle projekt, der kombinerer ekspertise fra begge mærker og tolker den nye luksus og æstetik," siger Mario Eimuth, administrerende formand for moncler-dunjakke.com.

Leave a Comment