Moncler Herre JEANBART, Dame VAULOGETT og PAEONIA Test

Posted by admin 28.11.2017 0 Comment(s)

 

Flere og flere berømtheder gerne bære Moncler disse to år, ligesom Olivia palermo, Beckham, Faye Wong. Moncler synes at være blevet et symbol i vinter, (jeg bære meget stilfuldt, sat på jeg er meget rig, Ifør mig meget lav nøgle ).


Blogger går til Paris i sommer for at indhente (chop) fold (hånd) sæson sammen med de små partnere i de tre Moncler, for at indhente den nylige nulpunkt sammen for at lave en Moncler-evaluering.


Tre er: Herre JEANBART, Dame VAULOGETT og PAEONIA


Evaluering ①: Moncler Herre JEANBART


Den første er mændenes JEANBART, dette er en klassisk serie, udseendet af udseende er meget enkel klassisk, ikke alt for kompliceret design, men også på linje med lige mandlig æstetik, prisen er EU795.


For at købe dette til kæresten, men også overveje ham som regel travlt, ikke for meget tid til at tage tøj, og denne daglige vilde er ikke let at lave fejl (trykket af skulderremmen kan ses, de overordnede meget fluffy Q skaller)


Moncler JEANBART er meget karakteristisk, næsten hvert stykke tøj på venstre arm har et lille logo kort, ovennævnte er en meget tredimensionel broderi, Boy ven det er ingen undtagelse.


Logo er en kombination af bogstavet M og en hane, den franske nationale fugl er en hane, og Moncler er også den tidligste Monestier-de-Clermont akronym, en lille by nær Grenoble, Frankrig.


I bunden indeholder hatten også lynlås, åbnet for at fjerne hatten, lynlåsen har også "M kylling" logo.


Moncler dunjakke fløjl fyldvolumen er meget høj, så selv fjerne hatten, halsen vil være meget speciel, der er to lag inde og ude, mere varm og blød.


Manchetter og underkrops hals er også brugen af ​​elastisk ribklud, bekvem daglige aktiviteter vil ikke være perfunctory.


Jakke indeni, i toppen af ​​den centrale Moncler logo stor, er der en rød og blå klud hængende tøj, rød og blå er farverne på fransk flag. Ved siden af ​​en lille firkantet størrelse standard, som regel i butikken, hvis du ønsker at prøve tøj let at se.


Boy ven kjole kode er 3 meter, men også de fleste mænd, der bærer koden værfter i Europa, er særlig sårbare for strømning, Blogger løb i Tyskland før flere butikker, koden bedøvet at blive udsolgt.


En god dunjakke, men afhænger også af indholdet af tøjindhold. Moncler's pris, hovedsagelig i materialet eller dyrt.


Moncler intern afgift er meget kostbar gåsedun, gåsedun ænder end det oprindelige udbytte er meget lavere, det mest dyrebare gåsedun Moncler - halsen og ned til brystet mellem håret, denne del normalt normalt boble I vandet, ud over at varme selv mere vandtæt.


Blogger har specifikt set på denne evaluering af de tre 90% gåsedun, 10% fjer, ikke så mærkeligt, at Boy Friend sagde, at overkroppen er særlig varm. ~ Overkroppen er varm, underkroppen er kold. Men vinteren har altid været at bære tykt cashmere Qiuku hans korte afsnit intet problem.


Sølv Logo Moncler NFC standard, fra den officielle hjemmeside for at downloade inspektionssoftwaren til at scanne sølv kan skelne mellem sande og falske.


Men denne kjole er også designet lidt strømlinet, den samlede ydre kun to lommer. De to indvendige "lommer" var falske, og kæresten bekræftede det på sin mobiltelefon mens de var udendørs.


Resumé: Boy ven Denne overordnede blogger for at spille 95 point, udseendet af varme har det godt, ikke bære tunge slid, stoffet føles særligt glat hudvenlig Ulempen er, at alt for få lommer, kroppen kun to uden for lommen. , korte ben bliver lidt kolde.


En masse mænd begynder den første Moncler, er den klassiske serie. Denne blogger, ofte klædt som Jackie Ma, også hjælper dig med at finde ud af, en del af en buttet og personlig, at prisen på 5000 +. (Dreng ven, der hat fjernet og denne form er næsten den samme)


Evaluering ②: Moncler Dame VAULOGETT


Bo måles hovedsagelig den anden er den selvdrevne VAULOGETT-serie, før denne stjerne har mange stjerner, damer har dette blå Olivia palermo stykke med stramme leggings sneakers, den originale dunjakke kan være så stilfuld ~


Yang Wang tog også lufthavnen lastkongen bære denne sorte, debut i lufthavnen.


Prisen er 995 euro. Der er to farver sort og mørkegrøn, følelsen vinteren vil ikke have for mørk kedelig, så valgte mørkegrøn ~

 

Inden vi går til New York, for at bære dette stykke for at tage nederdelen udendørs aktiviteter er ikke koldt, men nederdelen en lille smule vind. Tøj på både lomme er også meget nyttig, Blogger til venstre to mobile plus pas, retten tegnebog plus opladning Bao hovedtelefoner, ikke direkte rygsæk ~


Nedenfor er den gennemsnitlige selvdyrkning stadig meget dynamisk ~

Selvom den øverste hat ikke er som Boy ven, der kan demonteres, men begge sider med et indtrækeligt elastisk elastikbånd,

 

Efter den har den kold vinter wraps hovedet og blokerer ikke ansigtet som gåsens ærterør.

 

Ydersiden af ​​nederdelen er uld, indersiden er lavet af polyesterfiberpakke, selvom du ofte rører ved kropet ikke vil pille, er detaljerne på plads (men denne nederdel kan ikke skilles ad)

 

Lynlås er også brugt dobbelt-hovedet design, kan adskilles fra top til bund, vinteren kan også åbnes under lynlås konkav og konveks form ~

 

Størrelsesstandard inde i tøjet er stadig i venstre skulderposition, jeg købte 0 yards dunjakke.

 

Forresten sat Moncler størrelse bord, 0 meter omregning er XS, men dette er ikke den mindste, Moncler FeMen er fra 00 meter (XXS) til 5 yards (XXL) har, næsten alle former for krop kan bære ~

 

Inde i venstre side af jakken er der en syet "Cartoon Duck Cartoons" inde i jakken (de to andre har også, men clerk sagde, at ikke alle tøj har). Indholdet er nok kun "gås", siger det er let at rengøre, generelt varmt vand kan, hvis du ikke ønsker at vaske dig selv kan også finde en professionel renserier kan være ~

 

Ved siden af ​​vandmærket er der også et logo: Tromlen må ikke tørres, kan ikke stryges, PCE-rensning, mild vask, separat omvendt vask osv. Faktisk mere opmærksomhed på standardvask vandstandarden kan du undgå den "falmede Chanel" begivenhed gentage sig selv.

 

Blogger fandt vandmærket også skjult under en lille taske, bare for at kunne vaske ind i mærket, alle detaljer ~ (men denne gang kun to Dame modeller, Boy ven det afsnit og ingen taske)

 

Endelig fandt bloggeren, at den originale lomme også var skjult i en lille pose med spænde, ikke blevet fundet før ~ (pludselig overraskelse) ..

 

Sammenfatning: Blogger på egen hånd denne overordnede tilfredshed, selv om nederdelen lidt keder sig, men stadig meget værd, alle slags detaljer er meget gode punkter, efter den kolde vinter, behøver du ikke længere bekymre dig om, at dunjakken var oppustet ~


Blogger overkrop af denne aktuelt udvalgte butik har endnu ikke lager, men for at hjælpe Fan venner vælger en meget lignende Moncler, er mørkegrøn, pris € 747, fan venner, der kan lide at klikke på billedet for at købe


Faktisk vinter bærer lang dunjakke mere varm, dette har været godt at sælge, taljen design er ikke varm oppustet, dunjakke kan også have en følelse af mode, prisen på € 749.

 

Evaluering ③: Moncler Dame PAEONIA


Bo hovedsagelig talte om den sidste, er ledsager Song købte PAEONIA serien, var Paris butiks displayet er 2017 efterår og vinter serien MOONRAY tema, så alle slags flyvende rumfartøjer astronauter.

 

Song købte også dette meget i tråd med "astronaut" sans for visionen, denne gang var hun iført i New York. Lyserød, i vintergaden kan publikum se et overblik. Sang underkrop er med en stram kjole, det samlede udseende vil ikke opblussen ~ prisen er 1100 euro.

 

Bagsiden ligner den grundlæggende model af Boy ven, pæne kort afsnit ser Meng Meng, som en superman brød ~

 

Dette puffede brød er også specielt brand i to år. Dette korte stykke kan også vise Messenger Bag.

 

Efter alt hat spænde er så ↓ tørklæde ikke bære.

 

Der er også klassiske duckling tegneserier til venstre nedenfor, ved siden af ​​vasken under etiketten kan man også se en lille taske. (Moncler, dog ikke alle tegneserier har dunjakke)

 

Faktisk, efter køb af Moncler dunjakke vil blive sendt til en matchende støvpose og frakkehænger (evaluering af de tre har, Blogger sidste genforening taler om dette ~)

 

Støvpose gennem ydersiden af ​​det lille vindue direkte for at se inde, hvis der er mange stykker af Moncler, kan du nemt skelne mellem stilarter ~ (bare designet til lavprofil vis den rige moat, der designer)

 

Støvpose op og ned på den mørke knap er også meget nem at gemme, toppen af ​​det runde hul i folden, efter at hængeren kan strengen i fortiden.

 

Send en hurtig "knælende for at modtage perforeringstutorial" ----- fra Blogger-partner Song.

 

Efter sammenbruddet af hvert stykke er som dette ↓, hverken stedet eller tøjet knust, detaljerne af stedet er på plads ~

 

Resumé: Denne pink blogger og partnere er især glad for rosa selv er særligt sårbar for ude af lager, sagde Song i september denne gang tilbage til Harbin dette har været udsolgt.


Vi købte før, for i juli er den nye stil også mere end størrelsen på hele, flotte modeller om vinteren vil helt sikkert være ude af lager uden kode.


Sangrosa Dette har været en populær eksplosion, selv i Paris, super vanskelig at købe. Blogger har bragt dig en meget lignende sorte modeller, næsten samme stil, poke map for at købe, pris €6454

Leave a Comment