Moncler Gamme Bleu indsamling efterår vinter 2017 2018: den skræddersy bjergbestiger Thom Browne

Posted by admin 30.09.2017 0 Comment(s)

 

Han paraderede på catwalks i Milano Fashion Man efteråret vinter Moncler 2017 2018 Gamme Bleu, som er tema klatring og vandring.

 

Han paraderede på catwalks i Milano Fashion efterår-vinterkollektion 2017 2018 Moncler Gamme Bleu, som er tema klatring og vandring, kombinerer ekspertise sportstøj jakker med skræddersyet følsomhed Thom Browne. For at fremhæve begrebet, de fleste af tøjet er lavet af tekstiler, der bruger særlige teknikker og detaljer, der skildrer reb og karabinhager.

 

Der tænkes på figurer om at spille overlappende volumener. Samlingen omfatter ledere fra det klassiske snit i den unikke stil af Thom Browne, såsom sport jakker, Peacoat, Chesterfield, trenchcoats, kapper, cardigans, poloer, bukser og shorts, og inspireret modeller bjergbestigning som overtræksdragter, og lederne i oversize bombefly Håndlavet strik. Grunden af ​​knudepunkter og reb gentages på alle tekstiler: uldtøj på jackard bouclé, om indlægninger i pelse eller i strik, de trykte uld, nylon, pailletter og gummi.

 

Den klassiske Harris Tweed, ripstop og andre tekniske stoffer blandes med mere sartorial smag garn: uld flannel, kashmir, Shetland, tweed, Donegal. Og endelig fuldføre samlingen af ​​fløjlsbukser, sildeben Mackintosh og Cavalry twill. En komplet samling, opdelt i tre grupper: rød / hvid / blå, blå, gul, hvid og grå, og den mere formelle gruppe, sort slips.

 

Tilbehøret er fastlagt i deres udseende som en grund til at strenge: læder vandrestøvler, sikkerhedsbriller, strik hætter med pels haler og rygsække stof koblet til samlingen.

Leave a Comment