Moncler 2017-18 efterår / vinter Symbol Herre serien

Posted by admin 26.01.2018 0 Comment(s)

 

Moncler 2017-18 efterår / vinter kollektion BRUGER Preppy look college stil at ombygge amerikansk campus farve i 1950'erne og 1960'erne. Det har også et nationalt mønster fra de peruvianske åder, som tilføjer eksotisk smag til serien.

 

Serie til midnat blå tunge uldmateriale til hovedlinjen, herunder en række særprægede stil i frakken, herunder alle former for jakker, kort jakke, bred krave sailorjakke og dobbeltbrystet stor lapeljakke. Quiltede jakker er lavet af lys nylon for at danne en poleringseffekt, med lang eller ærmerøs design. Klipningen og linjerne er solide og afrundede og er prydet med brede lommer og brede bølger.

 

Moncler dunjakke fås i fire farver: lyse orange, rød, lys grå og grøn. Trøjerne med forskellig tykkelse har høje kraver og runde halskæder, designet til at integrere peruvianske håndværk med hippiekulturen i begyndelsen af ​​1970'erne.
Siden etableringen af ​​mærket har det franske flagelement løb igennem tøjdesignen. Denne udskrivning er indgraveret med temaet tricolor flag, hvilket udgør en unik overlappende effekt. Den jungle grønne jakke er særlig imponerende, med kraven nemmest foring foringen, hvilket giver et unikt kig på indersiden og ydersiden af ​​jakken.

Leave a Comment