Moncler åbner sit første boutique i Firenze

Posted by admin 27.12.2017 0 Comment(s)

 

Moncler, et italiensk mærke specialiseret i produktion af luksus dyner, styrker sin tilstedeværelse på det italienske marked med åbningen af ​​sin første butik i Firenze ved nummer 3 af Via degli Strozzi i hjertet af den toscanske hovedstad.


Den nye florentinske butik, der spredes over to niveauer med et samlet areal på 328 kvadratmeter, hvoraf 160 er dedikeret til salget, kan prale af tre prestigefyldte showcases: to på Via degli Strozzi og en under portalerne Piazza della Repubblica, sted eksklusiv florentinsk shopping.


Indvendig er udstillingsrummet præget af tilstedeværelsen af ​​dekorative elementer som Carnico grå marmor til indgangen, træ i røgentræ til boiserie og slattedækt og Calacatta hvidmarmor til sildbenet i modsætning til detaljer af metal, glas og spejl.


Tilbudet på boutique omfatter Moncler herre, dame og tilbehør, Moncler Grenoble, samt Moncler Gamme Rouge og Moncler Gamme Bleu.


Moncler, der for nylig har udgivet finansielle resultater for de første ni måneder af 2017 med konsoliderede indtægter på 736,8 mio. EUR, kan prale af et globalt distributionsnetværk på 232 butikker, heraf 178 mono-brandbutikker og 54 engrosforretninger.

Leave a Comment