Greg Lauren samarbejder med Moncler - Moncler Collide Collection

Posted by admin 06.12.2017 0 Comment(s)

 

Moncler har lanceret den nye Collide-serie i efteråret og vinteren 2017-18 med den perfekte kombination af mærkeopgaven utroligt udforsket af Moncler og den farverige og kreative verden af ​​amerikanske samtidskunstnere og designer Greg Lauren.


Inspireret af den kunstneriske praksis, der længe er blevet værdsat af Greg Lauren, bruger Collide-serien den umiskendelige, uventede og harmoniske balance i håndværk til at skabe den perfekte blanding af demontering, segmentering, omorganisering og omarbejdning af tanniner. Kombiner med de andre materialer, der bruges til at lave den gamle behandling for at skabe en unik fjer jakke, der viser en unik følelse af følelser rig på fortælling. I den forbindelse har Collide-serien igen en perfekt tolkning af Moncler altid insisteret på kunstnerisk grænseoverskridende appel.


Den 3. marts 2017 blev alle værkerne fra Collide-serien, der blev oprettet af Moncler og Greg Lauren, i brand i ild.


Greg Lauren er en glamourøs maler, billedhugger og drømmer. Efter at have studeret kunst på det prestigefyldte Princeton University begyndte Greg Lauren sin karriere inden for mode design ved hjælp af mænds dragter som et medium til at fortolke kunst og personligheder og tegne et kunstnerisk landskab omkring ideen for at demonstrere den ekstraordinære evne til at blande forskellige æstetiske felter og kreative tilgange. På vejen til en stærkt resonant kunst arbejdede Greg Lauren utrætteligt og søgte at skabe den stærke indflydelse af symboler. Baseret på denne teori mener Greg Lauren, at både mænd og kvinder, garderoben er forankret i tilhørende og høje idealer, skabte Greg Lauren et komplet udvalg af værker af mænd og kvinder stil. Og Monclers særlige samarbejdsserie afspejler også sin gode brug af "genbrugsmaterialer", en fusion af klassiske elementer og unikke kunstneriske teknikker med kreative evner.


Greg Lauren fokuserer på et bestemt vintage tema og bruger sin kunst kreativt i et selvstændigt koncept modedesign. Moncler har udvalgt værker af Maya, Bady og Moka fra sit klassiske mærke design kombineret med Greg Laurens unikke friske elementer til at skabe omkring 200 unikke stykker til mænd, kvinder og neutrale modeller.


"Evnen til at udtrykke tanker, følelser og sanser gennem kunstnerisk skabelse har altid fascineret mig. Jeg har altid respekteret en række kunstformer og hver kunstner, uanset hvordan de udtrykkes. Greg Lauren er først og fremmest kunstner, men også en Designere, der udfordrer bold udforskning af nye sprog, "kommenterede Remo Ruffini. "Fra begyndelsen har jeg fulgt og beundret sit arbejde, og udstillingen" Ændringer "afslører hans sande personlighed og demonstrerer sin fremragende evne til at overlappe kunst og kunsten at blande elementer sammen. Vi samarbejder denne gang, og jeg håber Monclers klassiske stil kan blandes med andre elementer, ligesom om det skulle være helt nyt, og det er præcis det, vi har opnået sammen - fantastisk. "


"Alt drejer sig om begrebet" ødelagt elegance "og" ufuldkommen perfektion ", forklarede Greg Lauren," og der er en filosofi om "helt unik og original. "Hver del har gavn af en meget kreativ, og denne fusion er muliggjort ved muligheden for deformation eller deformation af Moncler classic. I min voksende familie er custom culture næsten en tro, så det er naturligt, at min skabelse, som er alt arbejde i Los Angeles De værker, jeg har skrevet om vores rolle i livet, familien og den sociale cirkel. Med modeværker håber jeg at etablere en helt ny luksusidee, der er skræddersyet og formidle den helt unikke ide, overgår de brand koncept og brede trends. "" Jeg vil gerne grave dybere ind i spørgsmålet om hvem vi er og hvorfor vi klæder det, "fortsatte Greg Lauren." Jeg kan godt lide at genskabe og genfortolke klassiske ideer gennem kunstnerisk konvergens, dekonstruere hvad vi synes vi allerede kender og ser således på samme ting fra et andet perspektiv. I den henseende er velkendt Institut for et nyt sprog, men vi kan glatte kommunikation på et følelsesmæssigt niveau. "


Collide Limited-serien præsenterer en ny klassiker med et trefarvetema: klassisk Moncler rød og lyseblå tofarvetema, sort tema og hærgrøn tema. Serien falder i 2017 registrerede Moncler store butikker og stormagasinvalg.

Leave a Comment