Den Blå Reverie: Moncler Den Blå Klub

Posted by admin 05.09.2017 0 Comment(s)

 

Moncler 17/18 efterår og vinter serie THEBLUECLUB fokuserer på brugen af ​​blåtoner, og Moncler populære farve rød og hvid er integreret i dem, fortolkning Ud af det nye Moncler efterår og vinter type net.

 

Denne serie i designet, hovedanvendelsen til japanske strikkede stoffer inden for den rene struktur af ren dobbelt kashmir. Gennem en pæn snit og smart splejsningsteknikker fremhæves i formen den moderne design af den fashionable atmosfære, men også fordelene ved to slags materiale udsættes: både tynde og varme.

 

For at gøre tøjet ikke den mindste hvile, for at skabe bedre komfort, Moncler 2017 efterår og vinter serie THE BLUE CLUB efter en række forsøg på at opnå et højteknologisk beklædningsproces gennembrud, japanske tanniner stof i stedet for traditionelle dunjakke Fabric design koncept, for denne serie at bringe en masse blændende præstationer.

 

Denne serie i Moncler kan være klassisk fjer jakke design, brugen af ​​rullende teknologi lavet af laklæder nylon, det funktionelle spil i det maksimale omfang, med både vandtæt og åndbar effekt.

 

Twill brugen af ​​vandtæt nylon, denne serie er en anden del af farven, stof tekstur i den unikke satin glans tekstur, for hele spektret af sport mode stil tilføjer et spor af elegant temperament.

Leave a Comment