2017 Nye Moncler Børn Tøj Serie

Posted by admin 23.11.2017 0 Comment(s)

 

Moncler alliance 2017/18 efterår og vinter børnetøj serie album: Moncler alliance favoriserer 17/18 efterår og vinter børn jakker serie, fortsættelse af temaet mænd og kvinder bærer hovedlinien i serien design, og på dette grundlag, at eksperimentelle højdepunkter. hele rækken af ​​kreative ideer med en eklektisk stil, tøj og tøj til at opnå et gennembrud i stil og teknologi, til unge og små børn til at skabe fuld af sjove efterår og vinter minder.


26. september 2017 afslørede Moncler-børnetøjsserien i Beijing SKP 5F-børnetøjsområdet en ny tæller.


Moncler børn 2017-18 efterår og vinter børnetøj serien anvender en række forskellige materialer og stoffer, blend bløde stil og innovativ teknologi til at omfortolke de vigtigste linje af ekstraordinære design temaer.

 

Designet af serien Moncler Baby Girl minder om et lille tog ind i fantasiverden, hele vejen fra krystal snedækkede bjerge til efteråret i Nordeuropa.

 

Bretagne inspiration med baggrunden som et vinterbillede af havet, for at skabe den perfekte baby dreng outfit.

 

Pigen serien Moncler Glacier sne og magiske skov som inspiration, som om at gå i skoven, gå gennem den grønne blade Tsui tårnhøje træer. Express børns kærlighed til naturen og udendørs aktiviteter.

 

Alliance kan positivt Moncler Boy serien er at skabe den britiske stil og gammeldags charme, lyse farve kombination af farven på en lille militær officer for at bringe kraftig vitalitet.

 

Moncler favoriserer Moncler voksen tøj, fremragende håndværk og innovativt design ind i deres børnetøj serie, for børn at bringe både legende og stilfulde, komfortable og praktisk design i høj kvalitet.

Leave a Comment